1503 Zaal van de Bouw van 1.101 Jie Hoektand, Midden van Road van Xian Ning, Xi'an, China
Van goede kwaliteit Het Poeder van het installatieuittreksel voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Poeder van het installatieuittreksel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5
XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD
Factory Equipment

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chukang
Aantal werknemers : 10~50
Jaarlijkse omzet : 100000-30000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 60% - 70%

   De Biotechnologieco. van Xi'anchukang, Ltd Centrum wasestablished in November, 2008. Het heeft samenwerking met Yanglin-van de de Natuurlijke Productentechniek van Landbouwuniversityand Shaanxi de TechnologieOnderzoekscentrum, combiningwith Onderzoekscentrum van de Landbouw het Universitaire Natuurlijke Producten van Shaanxi Yanglin En itsPlant de technologiecentrum van de componentenscheiding. In 2008, ShaanxiNatural-wordt het de TechnologieOnderzoekscentrum van de Productentechniek één van Chinese importantlaboratory

   De toepassing van elke klant is op één of andere manier uniek, zodat kan geen overal verkrijgbaar product aan de behoeften van alle klanten economisch voldoen. De diensten van de Chukangaanpassing worden in het leven geroepen om aan de nauwkeurige vereisten van uw toepassing beter te voldoen.

De aanbiedingen van Chukangsystemen Op drie niveaus van de aanpassingsdiensten om u te helpen onze producten in uw toepassing gemakkelijker integreren.

1. Productieniveau

Professionele aanbieding speciale productdevopment in grote scal, met inbegrip van het onderzoek van de grondstof, onderneming van kwaliteitsnormen andProcess ontwikkeling en optimalisering.

2. Laboratoriumniveau

Professionele aanbieding nieuw productdevopment in het laboratoriumniveau, met inbegrip van het onderzoek van de grondstof, vaststelling van kwaliteitsnormen en procesontwikkeling.

3.Formulation niveau

Gebaseerd op onze kennis van botanisch uittreksel, kan Chukang de formuleringsdienst aanbieden afhangt van uw doel maket, van het formuleringsontwerp aan de anmial test.

ook verlenen wij de dienst van de contractvervaardiging.

Wij bieden een verscheidenheid van gemeenschappelijke aanpassingen aan onze producten aan. Deze worden volledig gesteund met de controleprocedures van ECO en van het document om juiste archivistisch van productdocumentatie en conformiteit van onze producten aan uw unieke behoeften te verzekeren.

 

Contactgegevens
XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Johnson Zhang

Tel.: 86-29-62698968

Fax: 86-29-62698968

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)