1503 Zaal van de Bouw van 1.101 Jie Hoektand, Midden van Road van Xian Ning, Xi'an, China
Thuis

XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

Van goede kwaliteit Het Poeder van het installatieuittreksel voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Poeder van het installatieuittreksel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5
XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD
Factory Equipment

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chukang
Aantal werknemers : 10~50
Jaarlijkse omzet : 100000-30000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 60% - 70%

De Biotechnologieco. van Xi'anchukang, Ltd is een high-tech productieonderneming belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van groene installatieuittreksels en farmaceutische tussenpersonen. De producten worden gebruikt in geneesmiddelen, voedsel, dranken, schoonheidsmiddelen, gezondheidsproducten, voedselsupplementen en andere industrieën.

Met het principe van „Kwaliteit is het leven van de onderneming en de reputatie is de waarborg voor de ontwikkeling van het bedrijf“, neemt het bedrijf het concept „het halen van de essentie van installaties en het wijden van de gezondheid van mensen“. Het bedrijf heeft extractiemateriaal vooruitgegaan, met waterbehandeling, extractie, concentratie, kolomchromatografie, fijne scheiding, nevel en het vacuüm drogen materiaal wordt uitgerust dat. Het bedrijf plaatst beheer en productie in strikte overeenstemming met GMP vereisten om de stabiliteit van de productkwaliteit en productieveiligheid te verzekeren.

om productkwaliteit en onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten verder te controleren, is het bedrijf uitgerust met onderzoek en ontwikkelingsruimten en het testen ruimten. Ontwikkel ook sommige scherp-randproducten, en ontwikkelen en verwerk sommige nieuwe producten volgens klantenvereisten. Het bedrijf is etc. ook uitgerust met een geavanceerd kwaliteit analyse en het testen materiaal, met inbegrip van hoge prestaties vloeibare chromatografie, ultraviolette analysator, gaschromatograaf, dunne laagscanner. Het bedrijf heeft gevestigd een volledige productiekwaliteitscontrole document en van de naverkoopkwaliteit beoordelingsdocumenten SOPT. Van de ingang van grondstoffen aan de verkoop van geëindigd - de producten, is een correct kwaliteitsbeheersysteem gevestigd.

De Chukangmensen zijn bereid met klanten samenwerken om briljant te creëren! Al personeel van Chukang doet hun beste voor u. Prachtig komt uit het harde werk! Heb ons die opwekken!

Contactgegevens
XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Johnson Zhang

Tel.: 86-29-62698968

Fax: 86-29-62698968

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)